Mat til glade dansere

blog

På fredag lagde vi mat til en stor gruppe strålende, dansende, åpne og livselskende sjeler i Oslo. Det var Bliss Concious Clubbing på Rom for dans, og det var en glede å få tilby vår mat på arrangementet. Som alltid når man skal lage mat er det mange elementer å ta i betraktning, og til slutt endte vi opp med en meny med høye vibrasjoner og mye farger, blant annet en rå fyldig gylden mandelmelk med fersk gurkemeie, en selvsanket salat fra Hobøl og Hølen, med ville vekster og hagevekster i alle (spiselige, herlige) varianter og spirer, med en kremet sitrus-gurkemeiedressing med sesamfrø, blissballs rullet i blomsterblader og diverse andre herligheter. Alt laget med kjærlighet – selvsagt! En stor gave til lidenskapelige kokker er det når maten også blir tatt i mot med kjærlighet. Takk til alle de fine bliss-folkene! Glemte fotoapparatet hjemme, til fordel for tusen andre små detaljer, men dagen etter fikk vi tatt noen bilder i det skjønne grønne, og spør om vi koste oss med restene! Mmm, mmm, mmm. Igjen var det Celine og jeg som samarbeidet om prosjektet, og det var en fryd.

Alvenes midtsommersbliss

Alvenes midtsommerskaker

For den som tør å bli høy på lunsjen sin; ville grønne vekster, spirer, blomster, en dressing full av velgjørenhet og søt, gylden mandelmelk.

For den som tør å bli høy på lunsjen sin; ville grønne vekster, spirer, blomster, en dressing full av velgjørenhet og søt, gylden mandelmelk.

En heldig overnattingsgjest med et glass ekstase.

En overnattingsgjest god som gull, med sitt glass ekstase.

For deg som vil følge med oss videre, er det bare å følge bloggen og/eller følge oss på facebook – min side er her. Og Céline sin er her. Vi tilbyr både matlaging og spire- og matkurs på forespørsel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s