Om meg

bilde-24

Jeg er utdannet holistisk helsecoach fra Institute for Integrative Nutrition.

Jeg tilbyr:

* Holistisk helsecoaching; det vil si at jeg blant annet jobber med klienter for å støtte dem i å skape endring i livet/finne sin egen sunne livsstil og balanse. Ta kontakt dersom du vil ha en prøvetime!

* Matkurs i deilig regnbuefin plantebasert mat. Ta kontakt dersom du har lyst til å lære. Vi kan sette sammen et kurs som passer for deg og din gruppe.

*Mat til store og små selskaper. Buffet og fingermat av mange slag. Pris etter avtale.

Sentralt for meg:

Familien min; mannen som er musiker og medsammensvoren i livskunst og -utforskning, datteren på snart tre år som i aller høyeste grad påvirker og inspirerer meg hver dag, og en liten magisk til på vei. Latter, hud til hud med Moder Jord og stjernekikking. Kunstnerisk og kreativ utfoldelse. Bevegelse, sang, rytme, utforskning av potensiale; må helst ha daglige doser. Sanking av ville vekster. Frisk luft. Vær.

Bakgrunn:

Jeg er født i Tromsø i 1981, og oppvokst på Helgelandskysten.

Min formelle utdannelse i holistisk helse er fra Institute of Integrative Nutrition (2012/13). Interessen for helhetlig og alternativ helse ble vekket lenge før det, med en tiltrekning allerede som barn til planter, kjerringråd, annerledes mat, østlige og eksotiske reiser og filosofier med mer, i kombinasjon med innflytelse fra mine foreldres virke som jordmor og lege.

Jeg har vært utvekslingsstudent i Ecuador, jobbet på Rehabiliteringssenteret NNK i Tromsø, studert spansk på universitetet i Bergen, studert sosialantropologi, biologi og annet på Blinderen, tatt en bachelor i Kunst og Design på Høgskolen i Oslo. Jeg har blant annet jobbet i hjemmesykepleien, på café, på galleri, med kunstfestival, som spansklærer og leksehjelp, som privat kokk og lunsjkokk på Halogen. Jeg har i de siste årene vært student innenfor Diamond Approach, som er en moderne og helhetlig tilnærming til personlig utvikling som integrerer vestlig psykologi med østlige visdomstradisjoner.

Kontakt:

e-post: Elritendelanduhre@gmail.com

mobil: 97534971

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s